Isu Ibu BF… Inilah KATA DUA Saiful Nang Yang Buat Amran Fans TERSENYUM !!!

| January 12, 2016 | 0 Comments

Isu Ibu BF… Inilah KATA DUA Saiful Nang Yang Buat Amran Fans TERSENYUM !!! | Nampaknya isu ibu BF tak nampak akan berhenti lagi apabila seorang tokoh sosial media mula masuk line. Selepas PU Rahmat (LINK) dan Yana Samsudin (LINK), Saiful Nang bertindak untuk mengulas isu ibu BF ni.

1

1. Ada orang bagitahu page Amran Fans dah berkubur. Saya senyum dan dalam hati kata “bagus jugak” . Ada ceritalah saya tak kacau apa dgn AF tapi dia troll saya dan ajak orang sama-sama hentam saya tapi nak buat macammana page itu tiada profil. Kalau ada kenal profilnya boleh juga ajak minum teh dan ajak sembahyang Jumaat. Lagipun orang yang tiada muka sendiri ni pada saya dia tiada telur kerana dia boleh sumpah seranah atau fitnah.

2. Page dia orang report isu ibu-ibu menyusukan anak kemudian buat selfie dan upload masuk fb. Saya menyokong bf 100% dan jika perlu di tempat yang private sedikit dan perlukan cover. Kalau desperate betul pakailah cover pun tak mengapa. Tapi kalau sengaja ambil gambar menetek anak kemudian selfie dan hantar ke facebook…ehhh Darth Vader pun stim. Imaginasi lelaki ni luas sebab itu wanita kena tutup. Dah tutup tu betul tapi siap selfie dan sengaja bagi tunjuk pada orang…apa motif?

3. Bini abang kalau menyusukan anak kemudian selfie bagi kat orang memang abang pun naik hangin.

4. Menyusukan anak itu saranan nabi sendiri kerana memang bagus yang tak bagus bila sengaja tayang kat orang. Lepas ni bila suami menyusu pulak sila selfie dan upload lah ye.

5. Aku tak suka Amran Fans tapi kali ni atas isu ini aku rasa aku backing Amran Fans walaupun dia simpan telur dia bila menulis.

2

Sekian. KREDIT FB SAIFUL NANG.

P.S. 1 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *