Wanita BERJAYA Ini Dedah RAHSIA Buat Jualan MELETOP Yang Ramai Tak Tahu !!!

| February 10, 2016 | 0 Comments

Wanita BERJAYA Ini Dedah RAHSIA Buat Jualan MELETOP Yang Ramai Tak Tahu !!! | Tips ini Dikongsi oleh FB Norlela Khalidah Darmin. Tip sentap orang sale: “The thicker your face the thicker your wallet”.

0

Macam terputih pulak muka, terlebih bedak sejuk kot! Konsep terlebih bedak ni sesuai utk posting kali khas di tujukan untuk orang buat sales. Orang Sales kena ada attitude muka tak malu. Kalau malu, tepek lebih sikit bedak
sejuk bior orang tak kenal.

Bunyi sedikit keji di situ! Macam mata duitan! 👽

Tapi gitulah bunyinya “Semakin tebal muka, semakin tebal poket”

Dulu, nak dapatkan contact business saya selalu tunggu kat parking kereta, aim tunggu orang2 pakai kereta besar nak tukar name card & ada je yang akan cakap, maaf saya driver je, then saya kata, ok lah pass pada boss ya & explain gak kat driver tu suh simpan duit. Lepas tu selalu tunggu kat depan hospital, tunggu doktor2 keluar bagi namecard. Dari sini lah saya punya listing client doktor berkembang. Turun naik lift tak de keje cuma nak dapatkan contact list, meredah office & kilang orang. Waktu tu media social macam FB belum nak glamer sangat.

Nak harapkan kenalan dato’, saya anak orang Felda, tak kenal dato’2 & Tan Sri2, saya cuma kenal atok je. Jadi macam mana nak ada list adalah dengan KAEDAH MENEBALKAN MUKA tadi.. ternyata kaedah tersebut telah MENEBALKAN POKET. 🐸 🐸

Dalam sejarah di Public Mutual kat tempat lain tak tau 😜 , belum pernah ada orang mati kena lempang sebab approach utk dapatkan contact list. & ramai yang dah terbukti berjaya!

Tip ni nak bantu bina keyakinan, cuti panjang ni korang mesti malu nak ambil peluang approach orang masa berhenti di RNR highway sambil2 balik kampung tu kan, ingat TEBALKAN MUKA je. Alah diorang bukan jumpa lagi kita keesokan hari nya. Diorang tak ingat dan tak kenal dah.

Jom nak BERJAYA kena TEBALKAN MUKA! kalau hiris tu tak de rasa pape! sebab tebal macam kulit buaya 😜

– Founder JPlatinum Consultants- FB Norlela Khalidah Darmin

1
2

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , ,

Category: Informasi, Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *