Suara Tak Sedap Dan 3 Sebab Lagi Netizen BENGANG Fareez Jadi Juara Mentor Millenia !!!

| March 7, 2016 | 0 Comments

Suara Tak Sedap Dan 3 Sebab Lagi Netizen BENGANG Fareez Jadi Juara Mentor Millenia !!!…Malam tadi telah berlangsungnya persaingan akhir mentor Millenia yang diadakan di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam. Seramai 3 peserta yang bertanding iaitu, Fareez protege kepada Hazama, Qody dan Wanie masing-masing merupakan protege kepada Black.

SHAH ALAM 06 MARCH 2016. Juara Mentor Milenia, Fareez atau nama sebenarnya Muhammad Fareez Hazwan pada Konsert Akhir Mentor Milenia di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. NSTP/ MUHD ASYRAF SAWAL

Dan keputusan berpihak kepada Fareeez sebagai Juara, Qody sebagai Naib Juara dan Wanie ditempat ketiga. Nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan keputusan ini. Mereka mendakwa Fareez tidak layak langsung sebagai Juara.

Suara kelaut.. Menumpang populariti ayah, Fauzi Nawawi…

photo-1fb-1

Menonjol pada lakonan saja, suara masih tak dapat lawan Qody dan Wanie…

qody-wanie-1fb-2fb-3

Mimik muka lebih dari nyanyian.. Mentor sendiri tak yakin dengan kemampuan…

12725010_688896341213221_1631855346_n-1 fb-4

Kekejaman pada dunia seni, rupa jadi sandaran…

crop-1-1 crop-2-1

Nampaknya ramai yang mengharapkan Qody juara pada malam tadi. Yelah setelah berminggu-minggu muncul sebagai Juara Mingguan. Dia juga menunjukkan persembahan yang konsisten pada setiap minggu.

Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada Fareez.

P.S. 1 – “Saya TERKEJUT Tengok 16 Tong…Bukan Dulang” Inilah Pendedahan Tun Mahathir Tentang Majlis Pertunangan Anak Najib Razak Yang MEWAH !!!
P.S. 2 – “Zahid Hamidi Sila Letak Jawatan Dan Anaknya Sila Duduk DIAM!!” Inilah Komen PEDAS Buat Zahid Hamidi Dan Anaknya !!!
P.S. 3 – Inilah Soalan PANAS Nurul Izzah Kepada DS Zahid Hamidi Tentang MOU Bangladesh-Malaysia Yang Buat DS Zahid Hamidi TERKEDU !!!
P.S. 4 – “Kak Long Tunggu Jer Korang Cari Kak Long Nanti Di Padang Mahsyar” Inilah Kata-Kata Anak Zahid Hamidi Kepada AMRAN FANS !!!
P.S. 5 – “Siapa Peguam Negara Hendak Campur Tangan Dalam Hal Ehwal Pentadbiran SPRM?” Soal Bekas Naib Ketua UMNO Batu Kawan !!!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *