Alhamdulillah…Inilah Respond DYTM Raja Muda Perlis Kepada Mufti Perlis Tentang Cadangan Membawa Dr Zakir Naik Ke Perlis !!!

| April 11, 2016 | 0 Comments

Alhamdulillah…Inilah Respond DYTM Raja Muda Perlis Kepada Mufti Perlis Tentang Cadangan Membawa Dr Zakir Naik Ke Perlis !!!SHAH ALAM – Mufti Perlis, Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin memberi tawaran kepada pendakwah dari India, Dr Zakir Naik untuk menyampaikan ceramah di Perlis sekiranya program ceramah beliau di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) dibatalkan.

mufti

Asri menerusi akaun Facebooknya berkata, perkara tersebut telah dibincangkan dan ia telah dipersetujui Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail.

“Alhamdulillah, saya telah mendapat perkenan DYTM Raja Muda Perlis untuk menjemput Dr Zakir Naik ke Perlis.

“Oleh itu, jika ceramah beliau di Melaka digagalkan, Insya-ALLAH Perlis terbuka untuk beliau. Saya sudah bercakap dengan penganjur dan menunggu perkembangan seterusnya,” katanya menerusi laman sosial Facebooknya, hari ini.

Baru Sebentar tadi, Dr Maza Memberitahu bahawa ” DYTM Raja Muda Perlis baru sahaja menitahkan kepada saya, kalau sekiranya jadi Dr Zakir Naik datang ke Perlis hendaklah program itu dibuat di Stadium Tuanku Syed Putra Kangar. Alhamdulillah kami di Perlis bersedia menerima wacana ilmu yang matang dan harmoni”.

ssssss

P.S. 1 – Inilah Diantara KESALAHAN-KESALAHAN DS Vida Ketika Berada Di Bangku Simpanan Pemain Sehingga Beliau Diberi AMARAN !!!
P.S. 2 – ‘Hina Sangat Ke Saya Kahwin Dengan Orang Tua?’
P.S. 3 – Suami Selalu Bawa Anak Naik Ke Tingkat Atas, Rupa²nya…
P.S. 4 – “Bekas Peguam Negara Ada Bukti Terhadap Najib” Inilah Penjelasan TS Muhyiddin Yassin Dalam Sidang Media Sebentar Tadi !!!
P.S. 5 – Individu Ini Didatangi Peminta Sedekah,Alangkah Terkejutnya Wanita Tua Itu Sebenarnya Bekas…

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Agama

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *