Pengantin Menangis, Kek Kahwin RM500 Jahanam!!!

| April 4, 2016 | 0 Comments

Pengantin Menangis, Kek Kahwin RM500 Jahanam!!!Ini gambar dari customer saya. Sambil make up dia, dia mengadulah yang sebelum ini, di majlis sebelah perempuan dia ada pesan kek. Lain gambar yang dia hantar, lain pula yang dia dapat.

1 (1)

Sebelum itu, dia ada bertanya pada orang buat kek itu boleh tak buat kek seperti dalam gambar. Orang itu kata, boleh buat. Tetapi tima hantara kek masa dah last minute nak potokg kek, cepat-cepat akak kek ini nak balik. Rupa-rupanya, hasil keknya..

“Korang tengok sajalah sendiri,”

Customer suruh buat kek seperti dalam gambar, tetapi dia buat kek tak seperti dalam gambar dan hanya menggunakan renda langsir dan bunga plastik saja? Kek siap nak tumbang!

Kos buat kek ini, RM500 okay! Ini hasilnya yang pengantin dapat? Ini kes aniaya pengantin dah. Berbaloi tak bayaran RM500 dengan hasil kek macam ini?

Lebih teruk lagi, akak kek itu cucuk renda langsir itu menggunakan jarum saja. Agak-agaknya ada orang ke nak makan? Tiada seorang pun yang nak sentuh kek itu. Pengantin itu menangis, kasihan dia.

Moralnya, kepada para peniaga, janganlah menganiaya orang dengan mengaut keuntungan semata-mata tanpa memikirkan kualiti. Sudahlah aniaya orang di hari bersejarah, kalau tak boleh tunaikan hajat orang, cakap saja tak boleh. Jangan bagi harapan.

Dapat Maklumat Pengantin Ini Sudah Memaafkan SI Pembuat Kek Tersebut…..Artikel ini hanya ingin memberi pengajaran jika ingin tempah apa2 pastikan kita puas hati supaya di hari kejadian perkara tidak diingini terjadi…

Sumber : My Media Hub

P.S. 1 – Tindakkan Lelaki Ini MENGEJUTKAN Satu Sekolah Apabila Dia MENCEROBOH Tandas Perempuan Hanya Kerana Ingin….
P.S. 2 – Wanita Ini Dihadiahkan Ais Krim Je Dari Suaminya, Tapi Bila Tengok Didalam.. Sweet Gila!!!
P.S. 3 – “Suami Hilang Ingatan Akibat Strok Haba”
P.S. 4 – “Kata Susah Dan Derita Dengan GST Tapi Lebuhraya Sesak,Lapangan Terbang Sesak Pergi Umrah Dan Bercuti”Inilah Hujah YB BN Tentang GST !!!
P.S. 5 – PANAS….Inilah Pendedahan TERBARU DS Mukhriz Mahathir Tentang Isu 2.6b Yang Buat Ramai Ahli UMNO TERKEJUT !!!

Tags: , , , ,

Category: Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *