Sekian Lama Diam Diri….Inilah PENJELASAN Fizo Omar Tentang Video Peminat Tudung Fareeda Yang Berebut-Rebut Yang Jadi VIRAL Baru-Baru Ini !!!

| April 11, 2016 | 0 Comments

Sekian Lama Diam Diri….Inilah PENJELASAN Fizo Omar Tentang Video Peminat Tudung Fareeda Yang Berebut-Rebut Yang Jadi VIRAL Baru-Baru Ini !!!KUALA LUMPUR – “Hanya mahu kongsikan kejayaan perniagaan Fareeda dengan peminat sahaja,” demikian kata Fizo Omar dalam sidang media sebentar tadi.

hghf

Menurutnya, niat awalnya berkongsi video itu di laman Facebook hanya mahu berkongsikan kejayaan perniagaan Fareeda sahaja. Bukannya mahu menunjuk atau riak seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak di media sosial.

Fizo juga menafikan dakwaan kononnya ‘rusuhan’ yang berlaku pada hari tersebut telah dirancang bagi menampakkan penjualan produk Sweetlove mendapat sambutan hangat.

Screen-Shot-2016-04-03-at-12.29.25-PM-1

Menjawab mengenai tindakan admin laman Facebook Fareeda Nyata Jelita, Fizo tidak menafikan bahawa komen pengendalinya agak kasar. Namun ia tidak dapat dielakkan berikutan komen yang dilemparkan ada yang agak kasar dan keterlaluan menyebabkan maklumbalas yang diberikan agak ‘keras’.

Dalam pada masa yang sama, Fizo juga terkilan dengan tindakan sesetengah netizen yang mengkritik mereka dengan melampau sehingga membabitkan orang tuanya.

Jelas individu yang turut hadir bersama pasangan berkenaan di sidang media itu, selepas viralnya video tersebut, premisnya yang dibuka di Johor Bahru, menerima banyak sambutan dari pelanggan baru terutamanya pelanggan dari Singapura.

Justeru, Fizo berharap penjelasan yang diberikan hari ini dapat menjernihkan keadaan dan berharap orang ramai tidak lagi melemparkan dakwaan dan tohmahan yang bukan-bukan.

P.S. 1 – Tindakkan Lelaki Ini MENGEJUTKAN Satu Sekolah Apabila Dia MENCEROBOH Tandas Perempuan Hanya Kerana Ingin….
P.S. 2 – Wanita Ini Dihadiahkan Ais Krim Je Dari Suaminya, Tapi Bila Tengok Didalam.. Sweet Gila!!!
P.S. 3 – “Suami Hilang Ingatan Akibat Strok Haba”
P.S. 4 – “Kata Susah Dan Derita Dengan GST Tapi Lebuhraya Sesak,Lapangan Terbang Sesak Pergi Umrah Dan Bercuti”Inilah Hujah YB BN Tentang GST !!!
P.S. 5 – PANAS….Inilah Pendedahan TERBARU DS Mukhriz Mahathir Tentang Isu 2.6b Yang Buat Ramai Ahli UMNO TERKEJUT !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *