Konflik Kumpulan Search Dengan Salah Seorang Anggotanya Yazit…. Inilah Tindakkan PANTAS Awie Dan Wings Untuk Membantu Yazit !!!

| May 25, 2016 | 0 Comments

Konflik Kumpulan Search Dengan Salah Seorang Anggotanya Yazit…. Inilah Tindakkan PANTAS Awie Dan Wings Untuk Membantu Yazit !!! | Kuala Lumpur: Kumpulan rock popular Wings meluahkan hasrat untuk membantu pemain dram Search, Yazit Ahmad, 54, yang ketika ini menderita sakit buah pinggang.

awie

Penyanyinya, Awie, 48, berkata, dia bersama anggota Wings seperti Joe, Eddie dan Black kini dalam proses perbincangan untuk menganjurkan persembahan amal bagi mengumpul dana untuk membantu Yazit.

“Sebagai rakan yang sudah lama mengenali Yazit, kami terpanggil untuk membantunya. Apatah lagi, sekarang timbul konflik membabitkan dia dengan anggota Search.

“Bukan saja Wings, ada beberapa pelawak dan pelakon lain juga akan turut serta dalam program amal ini nanti. Mereka juga meluahkan rasa simpati dengan keadaan Yazit sekarang,” katanya kepada Harian Metro, hari ini.

Awie berkata, persembahan amal itu masih dalam proses perbincangan kerana mereka memerlukan pendapat daripada banyak pihak.

“Idea ini sudah lama difikirkan cuma masih belum dapat direalisasikan. Bukan apa, kami perlu memikirkan mekanisma dan idea terbaik bagi menjayakannya.

“Kami tidak mahu ia dilihat sebagai program syok sendiri. Sebab itu, ia memerlukan perbincangan rapi ditambah pula ia membabitkan banyak pihak,” katanya.

P.S. 1 – Astro Cuba Kenakan Saya…. Lihat Bagaimana Saya ‘SEKOLAHKAN’ Mereka Kembali !!!
P.S. 2 – VIRAL Video Seorang Lelaki ‘Tanpa Kepala’…Ini PENJELASAN Daripada Lelaki ‘Tanpa Kepala’ !!!
P.S. 3 – (Video Dan Gambar) Saat-Saat Seorang Remaja Kristian Di Islamkan Dr Zakir Naik Di Padang Astaka Kemaman !!!
P.S. 4 – Layan Customer ‘Macam Kambing’, Nak Buktikan Jenama Tudung Itu Hebat?
P.S. 5 – ‘Alang² Semua Di Sini, Saya Ceraikan Awak Dengan Talak 3’

Tags: , , , , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *