Detik Cemas Dua Beradik. “Saya Takut Tengok Mak Tikam Ayah, Saya Ambil Adik Dan Lari”

| July 3, 2016 | 0 Comments

Detik Cemas Dua Beradik. “Saya Takut Tengok Mak Tikam Ayah, Saya Ambil Adik Dan Lari” | Maran: “Saya takut dan tidak bersuara seketika selepas melihat ibu menikam ayah sebanyak dua kali di perut sebelum saya mendukung adik berusia 11 bulan melarikan diri kerana bimbang akan menjadi mangsa,” kata Muhammad Nor Syafiq Hamdan, 11, anak tiri Awang Muhamad, 42, yang meninggal dunia akibat ditikam isteri di perut selepas pasangan terbabit bertengkar dipercayai akibat cemburu di dalam bilik tidur di rumahnya di Kampung Paya Besar, Kertau, Chenor, di sini, Khamis lalu.

tikam01_1467495922

Dalam kejadian jam 8 pagi itu, mangsa, Awang Muhamad, 42, berasal dari Kampung Paya Besar disahkan meninggal dunia ketika mendapatkan rawatan di Klinik Kesihatan Maran akibat kecederaan di perut.

Muhammad Nor Syafiq berkata, dia terdengar suara ibunya berusia 33 tahun bertengkar dengan bapa tiri di ruang tamu lalu memberanikan diri melihat apa yang berlaku.

Katanya, sebaik saja melintas bilik tidur itu, dia tergamam dan menggigil ketakutan selepas melihat ibunya sedang menikam mangsa.

 “Saya hanya dengar jeritan bapa meraung menahan kesakitan sebelum mengambil adik berusia 11 bulan yang kebetulan berada di dalam bilik dan bergegas menyelamatkan diri ke rumah jiran berdekatan,” katanya ketika ditemui, di sini, semalam.

P.S. 1 – Baru Masuk Islam.. Respons Majikannya Buat Dr Zakir Naik PILU !!!
P.S. 2 – Wartawan The Star Dedah BAHAYA Minum Dari Mesin Air Layan Diri Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Kahwin Suami ALIM Di Depan. Rupa-rupanya Malam Itu Suami Saya Sanggup Kunci Pintu Kerana…….
P.S. 4 – Isu D’Herbs KFA… Ini Luahan Warga Pokok Sena Yang Buat Ramai Tumpang SEDIH !!!
P.S. 5 – PANAS….Inilah Pendedahan TERBARU DS Mukhriz Mahathir Tentang Isu 2.6b Yang Buat Ramai Ahli UMNO TERKEJUT !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *