Inilah REAKSI Suami Dan Keluarga Dr Fauziah Hassan Yang Kini Ditawan Israel Dalam Misi Ke GAZA !!!

| October 6, 2016 | 0 Comments

Inilah REAKSI Suami Dan Keluarga Dr Fauziah Hassan Yang Kini Ditawan Israel Dalam Misi Ke GAZA !!! | KUALA LUMPUR: Aktivis dan juga juga doktor perubatan dari Malaysia yang mengikuti pelayaran kapal Zaytouna-Oliva dalam misi ke Gaza, yang kini ditawan Israel, memang sudah bersedia dengan kemungkinan seumpamanya.

kapal-zaytouna-oliva-ke-gaza-ditawan-israel-vitdaily_03-640x384 zaytouna

Perkara itu diungkapkan oleh suami beliau, Prof Dr Alauddin Mohd Ali sewaktu dihubungi Astro AWANIpada jam 12 tengah malam tadi.

“Sememangya, semasa beliau ditawarkan untuk turut serta (dalam misi tersebut), kami sudah membincang tentang keadaan atau senario yang mungkin berlaku.

“Dan sememangnya ini adalah senario yang paling besar kemungkinan berlaku dan beliau memang bersedia untuk keadaan itu,” ujar Prof Dr Alauddin.

Menurutnya, berita tentang perkembangan isteri beliau sepanjang misi tersebut didapatkan secara terus dari pejabat MyCare di Serdang, selain makluman secara berkala daripada pihak penganjur misi Women’s Boat to Gaza, Freedom Flotilla Coalition (FFC).

Ditanyakan mengenai reaksi dan tindakan keluarga dalam perkembangan itu, Prof Dr Alauddin menjawab: “Bagi pihak keluarga, kami memang bersedia (dalam keadaan ini) sebab besar kemungkinan bot ini akan ditahan pihak Israel.

“Jadi, kami sebenarnya mengikut apa juga tindakan-tindakan yang akan dibuat oleh pihak MyCare dan jugak pihak FFC, iaitu mereka akan menghubungi peguam-peguam, (uruskan) kenderaan dan sebagainya, untuk mengusahakan pembebasan tahanan-tahanan itu.

Sumber : AstroAwani

P.S. 1 – Pagi Raya. Aku Lafaz CERAI Isteri Di Hadapan Semua Adik Beradik Hanya Kerana AIR !!!
P.S. 2 – Terkini Bom Madinah. Inilah Tindakan 4 Polis Terhadap Pengebom Berani Mati Sebelum Mereka Syahid !!!
P.S. 3 – ”Aku Solat 5 Waktu Tak Lawan Mak Ayah, Kenapa AKu Yang Kena??” Wanita Ini MERAUNG Akibat Perbuatan Suami !!!
P.S. 4 – Pernah Bergelar Raja Permaisuri Agung. Selepas 15 Tahun Inilah Kehidupannya Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 5 – Bazar Ramadan. Apa Yang Dibawa Oleh Van Ini MENGEJUTKAN Ramai !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *