VIRAL 6 Sekeluarga MAUT Disumbat Penjenayah Dalam Tandas. Inilah Rakaman Ketika Dan Selepas Kejadian !!!

| December 29, 2016 | 0 Comments

VIRAL 6 Sekeluarga MAUT Disumbat Penjenayah Dalam Tandas. Inilah Rakaman Ketika Dan Selepas Kejadian !!! | Video Detik Detik Mangsa Bunuh 6 Sekeluarga Disumbat Dalam Tandas|Hanya tangisan pilu terdengar apabila rekaman video 11 orang dikeluarkan dari dalam bilik mandi dalam kes bunuh Dodi Triono, 59,dan 10 anggota keluarga lainnya yang melibatkan 6 di antara maut termasuk dua kanak kanak maut.

Mengikut perkembangan terkini pihak Polis Indonesia hari ini, sudah menahan dua lelaki yang disyaki terbabit dalam kejadian itu.

Menurutnya, polis juga sedang mengenal pasti kaitan antara penjenayah terbabit dengan keluarga mangsa serta jumlah penjenayah yang terbabit dalam kejadian itu.

Keenam-enam mangsa itu ditemui mati awal pagi semalam, akibat sesak nafas kerana kekurangan oksigen selepas dikurung sejak pagi kelmarin dalam bilik air seluas 1.5 meter lebar dan 1.5 meter panjang bersama lima lagi yang selamat.
Sheila Putri menghubungi polis dan sebaik polis membuka pintu bilik air itu, enam daripada 11 mangsa sudah meninggal dunia.

Kejadian hanya disedari semalam, oleh seorang saudara perempuan mereka, Sheila Putri , yang mengunjungi rumah itu kira-kira 10 pagi yang terkejut apabila masuk, terdengar suara orang menjerit meminta tolong.
Lima lagi dikejarkan ke hospital kerana lemah serta luka melecet akibat terpaksa berhimpit dalam bilik air itu.

Mereka yang maut itu ialah tuan rumah yang juga seorang arkitek dikenali sebagai Dodi Triono, 59, dua anak perempuannya Diona Arika Andra Putri, 16, dan Dianita Gemma Dzalfayla, 9, dua pemandunya berumur 40-an dan seorang lelaki dipercayai anak teman Dodi.
Mereka yang cedera dan dimasukkan ke hospital ialah seorang wanita dikenali sebagai Emi berumur 41 tahun, seorang lagi anak perempuan Dodi bernama Zanette Kalila Aazaria, 13, dan tiga pembantu rumahnya Fitriyanim, Windy dan Santi berumur antara 22 dan 23 tahun.

Rakaman ketika perompak mengarahkan mangsa² ke dalam tandas.

Rakaman Ketika mengeluarkan mangsa² dari tandas

P.S. 1 – Ada Apa Dengan Brunei? Bila Tahu Inilah Keadaan Brunei Pasti Ramai Rasa Hendak Pindah Ke Brunei Sekarang !!!
P.S. 2 – Aku Selalu MERUNGUT Pada Suami Duit Belanja Tak Cukup. TINDAKKAN Suami Buat Aku MENANGIS Dan MENYESAL !!!
P.S. 3 – Korang Pernah Mimpi Tentang BAYI?? SERAM… Inilah Maksud Jika Selalu MIMPI Bayi !!!
P.S. 4 – ‘Uncle’ Ini TERINGIN Nasi Lemak Ikan Keli. Tindakkan ‘Uncle’ Ini Buat Peniaga Itu TERKEJUT !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *