Wanita Ini Membuatkan Dirinya Kelihatan Gemuk Ketika Berjumpa Rakan Tinder. Lihat Reaksi Mereka !!!

| December 28, 2016 | 0 Comments

Wanita Ini Membuatkan Dirinya Kelihatan Gemuk Ketika Berjumpa Rakan Tinder. Lihat Reaksi Mereka !!! | Seorang wanita berjumpa dengan beberapa orang lelaki dengan kamera tersembunyi. Mereka berkenalan melalui Tinder, satu aplikasi terkenal untuk bercinta. Anda tidak akan pernah mengetahui gerangan yang berkomunikasi dengan anda sebenarnya sehinggalah anda bersemuka dengannya.

Sarah, seorang perempuan yang ramping dan berambut perang hadir ketika janji temu tetapi penampilannya agak berbeza dengan gambar profilnya di Tinder. Beberapa kamera tersembunyi juga telah diletakkan di kawasan berdekatan.

Adakah lelaki tersebut akan tetap di situ dan berkenalan dengan Sarah atau dia hanya akan melihat dan meninggalkan tempat tersebut?

“Satu kajian baru-baru ini menunjukkan ketakutan nombor satu buat wanita yang bercinta secara atas talian adalah mereka akan berjumpa dengan pembunuh bersiri,” kata pengacara. “Ketakutan nombor satu buat lelaki? Wanita yang bakal mereka temui adalah gemuk.”

Sebelum Sarah menghadiri janji temu itu, dia telah menyamar, dengan membuatkan dirinya kelihatan lebih besar berbanding tanggapan lelaki itu. “Berapa usia awak dalam gambar di Tinder?” tanya seorang lelaki. “Adakah awak hamil?” soal lelaki lain.

Kemudian, seorang lelaki yang menikmati saat berbual dengan Sarah bertanya kepadanya, “Adakah awak suka makan?”

Ya, adalah difahami ramai yang tidak ingin ditipu, terutama apabila berkaitan dengan percintaan. Namun pada satu sudut lain, reaksi daripada beberapa lelaki tersebut adalah sangat kejam.

Apa pandangan anda tentang eksperimen yang penuh helah ini?

Sumber : Nakbebel

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

Tags: , , , , ,

Category: Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *