Inilah Komen Mufti Perlis Buat Kumpulan Remaja Panjat ‘IPOH’ Yang Ramai SETUJU !!!

| January 5, 2017 | 1 Comment

Inilah Komen Mufti Perlis Buat Kumpulan Remaja Panjat ‘IPOH’ Yang Ramai SETUJU !!! | Baru-baru ini kecoh dengan isu sekumpulan remaja memanjat ‘IPOH’. Setelah dikecam oleh netizen dan dipangiil pihak Polis akhirnya mereka tampil untuk beri keterangan dan mengaku kesalahan mereka.

Hari ini Mufti Perlis Doktor MAZA memuat naik satu status FB untuk menjemput sekumpulan remaja berkenaan untuk hadir ke Perlis untuk merancang satu aktiviti. Dibawah merupakan status DR MAZA :

Saya rasa ingin menjemput remaja yang memanjat ‘IPOH’ ke pejabat saya jika mereka sudi. Mereka telah pun mohon maaf atas tindakan mereka. Apapun, saya lihat pada mereka ada keberanian dan kemampuan tertentu. Mungkin saya boleh bincang dengan mereka aktiviti yang lebih bermanfaat untuk dibuat di Perlis. Semoga insan-insan berkebolehan dan ada keberanian seperti mereka dapat menyalurkan kelebihan itu kepada sesuatu yang boleh kita manfaatkan bersama.

P.S. 1 – Ada Apa Dengan Brunei? Bila Tahu Inilah Keadaan Brunei Pasti Ramai Rasa Hendak Pindah Ke Brunei Sekarang !!!
P.S. 2 – Aku Selalu MERUNGUT Pada Suami Duit Belanja Tak Cukup. TINDAKKAN Suami Buat Aku MENANGIS Dan MENYESAL !!!
P.S. 3 – Korang Pernah Mimpi Tentang BAYI?? SERAM… Inilah Maksud Jika Selalu MIMPI Bayi !!!
P.S. 4 – ‘Uncle’ Ini TERINGIN Nasi Lemak Ikan Keli. Tindakkan ‘Uncle’ Ini Buat Peniaga Itu TERKEJUT !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. md.isa saleh says:

    Ini kan …..RAKAN MUDA ?? memang sepatutnya tindakan seperti yang diambil oleh Tuan Mufti itu dijalankan ….. tetapi Tuan Mufti bukannya bertugas di Kementerian Belia dabn Sukan kan ???? ….. mengapa ini berlaku .. sebab Projek Rakan Muda ,.. hanya gimik politik dan merupakan program untuk melesapkan dana kerajaan …… hangat-hangat tahi lembu !!!! potensi orang muda dijadikan bahan iklan sahaja; tiada kelangsungan program dan dana hilang beratus juta entah ke mana ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *