“Bayi Siapa Ni?” Reaksi Si Ibu Apabila Terlupa Dia Melahirkan Anaknya Yang MENCUIT HATI Ramai Orang !!!

| February 12, 2017 | 0 Comments

“Bayi Siapa Ni?” Reaksi Si Ibu Apabila Terlupa Dia Melahirkan Anaknya Yang MENCUIT HATI Ramai Orang !!! | Satu video yang merakamkan reaksi seorang ibu yang terkejut apabila diberitahu bahawa dia telah melahirkan anak. Dia terlupa kejadian yang berlaku kerana pengaruh ubat selepas bersalin.

Tisha Heffron dirakamkan oleh suaminya, James beberapa jam selepas melahirkan anak kedua mereka, Clay, di San Diego, California, pada pagi Isnin.

Tisha yang masih dapat merasakan kesan morfin, dia berulang-ulang kali menidakkan kenyataan bahawa dia memiliki anak kedua, sebelum bertanya kepada suaminya ‘bayi siapa’ di dalam bilik itu. Suaminya cuba untuk tidak ketawa dan memastikan Tisha tidak bangun dari katil.

Suaminya menegaskan kepada Tisha bahawa Tisha telah melahirkan Clay di bilik itu dan Tisha membalas dengan nada marah: “Tidak! Saya hanya melahirkan Jackson,” menyatakan anak lelaki mereka yang berusia 15 bulan.

Malah, dia turut bertanya kepada suaminya, adakah anaknya keluar melalui perutnya. Suaminya menjelaskan kepadanya bagaimana dia melahirkan anak mereka dan Tisha mengangkat gaun hospitalnya untuk memastikan cerita suaminya adalah benar.

Selepas 10 minit, Tisha tertidur. Apabila dia telah sedar semula, dia terus mengingati Clay dan semua proses bersalin.

P.S. 1 – Ada Apa Dengan Brunei? Bila Tahu Inilah Keadaan Brunei Pasti Ramai Rasa Hendak Pindah Ke Brunei Sekarang !!!
P.S. 2 – Aku Selalu MERUNGUT Pada Suami Duit Belanja Tak Cukup. TINDAKKAN Suami Buat Aku MENANGIS Dan MENYESAL !!!
P.S. 3 – Korang Pernah Mimpi Tentang BAYI?? SERAM… Inilah Maksud Jika Selalu MIMPI Bayi !!!
P.S. 4 – ‘Uncle’ Ini TERINGIN Nasi Lemak Ikan Keli. Tindakkan ‘Uncle’ Ini Buat Peniaga Itu TERKEJUT !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Keluarga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *